Istraživanje tržišta – sustav za dodjeljivanje i upravljanje infrastrukturnim resursima ustanova i korisnika

15. svibnja 2020.
Veličina fonta
A
A
A
Disleksija
Kontrast
Poništi izmjene

Hrvatska akademska i istraživačka mreža – CARNET planira započeti postupak javne nabave sustava za dodjeljivanje i upravljanje infrastrukturnim resursima ustanova i korisnika u sklopu II. faze programa „e-Škole: Cjelovita informatizacija procesa poslovanja škola i nastavnih procesa u svrhu stvaranja digitalno zrelih škola za 21. stoljeće“.

Shodno tome, ovim putem sukladno Zakonu o javnoj nabavi (NN 120/16) prije formalnog početka postupka javne nabave sa svrhom provođenja istraživanja tržišta (radi pripreme nabave i informiranja gospodarskih subjekata o svojim planovima i zahtjevima u vezi s nabavom), u nastavku ove obavijesti, CARNET objavljuje zahtjeve vezane za nabavu sustava za dodjeljivanje i upravljanje infrastrukturnim resursima ustanova i korisnika.

Radi daljnjeg planiranja i provedbe postupka te izrade dokumentacije o nabavi molimo sve zainteresirane gospodarske subjekte da dostave primjedbe i prijedloge zajedno s predloženom tehničkom specifikacijom i cijenom sustava za dodjeljivanje i upravljanje infrastrukturnim resursima ustanova i korisnika sukladno danim zahtjevima najkasnije do 22. svibnja 2020. do 14h, na adresu elektroničke pošte e-skole-nabava@carnet.hr.

Poziv na istraživanje tržišta

Prilog 1. Tehnička specifikacija

Prilog 2. Troškovnik

Izvješće o provedenom istraživanju tržišta