prodaja@stozacibrid.com hr@hardtechnique.com vjeko.kovacicek@coolintunit.com info@tehnikhard.net mail@coolintunit.com webmaster@stozacibrid.com admin@hardtechnique.com tehnikhard.net web.stozacibrid.com www.coolintunit.com

Produžen rok za prijave za završno ISE događanje i predavanje prof.dr.sc. Ivice Puljka

11. listopada 2016.

U petak, 14. listopada 2016. od 11 do 15 sati, u prostorijama CARNeta na adresi Josipa Marohnića 5, održat će se završno ISE događanje koje će biti prilika za popularizaciju znanosti i prezentaciju najboljih primjera prakse u ISE projektu.  

U prvom dijelu događanja prof.dr.sc. Ivica Puljak, sveučilišni profesor na Fakultetu elektrotehnike, strojarstva i brodogradnje u Splitu, znanstvenik u CERN-u te član CMS i MAGIC kolaboracija, popularizirat će znanost svojim inspirativnim predavanjem „Zašto i kako istražujemo svemir?”. Osim intrigantnih informacija o svemiru ovo predavanje ujedno vam može biti i motiv i ideja za približavanje prirodoslovnih tema svojim učenicima. 

Svima vama koji želite motivirati svoje učenike pomoći će drugi dio događanja u kojem će primjere dobre prakse predstaviti nastavnici koji su sudjelovali u projektu i primjenjivali tehnologiju u nastavi a posebno tzv. ISE scenarije učenja. 

Ima li boljeg motiva za učenike, ali i za sve vas, od spoznaje da se jednostavnim eksperimentom može izmjeriti opseg Zemlje kao što je to nekada davno učinio veliki znanstvenik  Eratosten? Dođite na ISE završno događanje, saznajte kako su vaši kolege organizirali i proveli mjerenje opsega Zemlje te prvom prilikom svoje učenike povedite u znanstvenu avanturu zvanu „Eratostenov eksperiment“. 

Preostalo je još nekoliko slobodnih mjesta pa vas pozivamo da se prijavite na adresi http://www.carnet.hr/ise/prijava najkasnije do srijede, 12. listopada do 12:00 sati. Svi zainteresirani koji se ne uspiju prijaviti imat će priliku pratiti prijenos uživo na adresi https://meduza.carnet.hr/index.php/media/stream/11411 ili pogledati snimku događanja koja će biti objavljena naknadno. Za praćenje putem prijenosa uživo nije potrebna prijava.

 

Inspiring Science Education (ISE) projekt sufinancira Europska Unija iz Programa podrške politikama za primjenu informacijskih i komunikacijskih tehnologija u sklopu Okvirnog programa za konkurentnost i inovacije (CIP ICT PSP).

Sadržaj ovih web stranica stajalište je autora. Europska Unija ne odgovara za sadržaj i upotrebu istog.