prodaja@stozacibrid.com hr@hardtechnique.com vjeko.kovacicek@coolintunit.com info@tehnikhard.net mail@coolintunit.com webmaster@stozacibrid.com admin@hardtechnique.com tehnikhard.net web.stozacibrid.com www.coolintunit.com
Naslovnica Novosti Usluge i projekti

Webinar: Uvod u eksperimentalnu primjenu kurikuluma „Umjetna inteligencija: od koncepta do primjene“ u sklopu projekta BrAIn

22. svibnja 2024.

Pozivamo vas da nam se pridružite u utorak, 28. 5. 2024. godine, od 13 do 14 sati na uvodnom izlaganju o eksperimentalnoj primjeni kurikuluma „Umjetna inteligencija: od koncepta do primjene” u sklopu projekta BrAIn.

Na ovom  webinaru saznat ćete više o eksperimentalnoj primjeni kurikuluma i aktivnostima u sklopu Javnog poziva za sudjelovanje u projektu BrAIn.

Prijave za sudjelovanje u eksperimentalnoj primjeni i dalje su u tijeku, a više o tome možete saznati iz Javnog poziva koji će biti otvoren do kraja projekta.

Predavačice dr. sc. Klara Bilić Meštrić, dr. sc. Maja Quien Majić i dr. sc. Sanja Vakanjac Ivezić iz CARNET-a predstavit će detalje o kurikulumu i njegovoj primjeni, informacije o edukacijama koje će se provesti kao podrška primjeni kurikuluma te vas informirati o načinu prijave i sudjelovanju u akcijskom istraživanju.

Kurikulum izvannastavne aktivnosti za osnovne škole je dostupan ovdje.

Kurikulum fakultativnog predmeta za srednje škole je dostupan ovdje.

Predavačice će nakon svojih izlaganja odgovarati na pitanja korisnika, koja mogu biti postavljana tijekom cijelog webinara.

Prijaviti se možete u sustavu EMA.