prodaja@stozacibrid.com hr@hardtechnique.com vjeko.kovacicek@coolintunit.com info@tehnikhard.net mail@coolintunit.com webmaster@stozacibrid.com admin@hardtechnique.com tehnikhard.net web.stozacibrid.com www.coolintunit.com

CARNET odabrao deset Regionalnih obrazovnih centara

31. kolovoza 2020.

Hrvatska akademska i istraživačka mreža – CARNET odabrala je lokacije za uspostavu deset Regionalnih obrazovnih centara (ROC) u sklopu II. faze programa e-Škole.

Poziv za iskaz interesa trajao je od 27. svibnja do 17. lipnja 2020. godine. Zaprimljeno je više od 170 prijava škola koje je evaluiralo CARNET-ovo stručno povjerenstvo, a odabrane su sljedeće lokacije:

  1. Osnovna škola Vidikovac, Pula
  2. Gimnazija i strukovna škola Bernardina Frankopana, Ogulin
  3. Osnovna škola Stjepana Radića Brestovec Orehovički
  4. Osnovna škola Brodarica
  5. Geodetska škola, Zagreb
  6. Osnovna škola Dragutina Tadijanovića, Vukovar
  7. Srednja poljoprivredna i tehnička škola, Opuzen
  8. Srednja škola “Ivan Seljanec” Križevci
  9. Osnovna škola Petra Preradovića, Zadar
  10. Osnovna škola Popovača

 

Svaki centar bit će opremljen s IKT infrastrukturom i opremom koja prati najnovije obrazovne trendove i metode poučavanja, kao i multifunkcionalnim namještajem koji svojom modularnošću omogućava brzu izmjenu postava učionice, ovisno o načinu izvedbe edukacije.

Cilj uspostave i opremanja ROC-ova je provedba sustavne edukacije i ostalih aktivnosti koje doprinose jačanju digitalne kompetencije odgojno-obrazovnih djelatnika. Osim za potrebe održavanja edukacije u okviru II. faze programa, ROC-ovi će se koristiti i za druge vrste edukativnih aktivnosti u organizaciji osnivača, Ministarstva znanosti i obrazovanja, ustanova i agencija iz sustava Ministarstva znanosti i obrazovanja te drugih škola.

Svim prijaviteljima od srca zahvaljujemo na iskazanom interesu!