Naslovnica Novosti Preporučujemo

Istraživanje tržišta: nabava prijenosnih računala – faza 2

13. veljače 2020.
Veličina fonta
A
A
A
Disleksija
Kontrast
Poništi izmjene

Hrvatska akademska i istraživačka mreža – CARNET planira započeti postupak javne nabave opreme za opremanje dijela nastavnika u školama – faza 2 (prijenosnih računala za nastavno osoblje, isporuke na lokacije škola, edukacijskih materijala za rad s ponuđenim računalima te usluge jamstva za ispravnost prodane stvari) u sklopu II. faze programa „e-Škole: Cjelovita informatizacija procesa poslovanja škola i nastavnih procesa u svrhu stvaranja digitalno zrelih škola za 21. stoljeće“.

Shodno tome, ovim putem sukladno Zakonu o javnoj nabavi (NN 120/16) prije formalnog početka postupka javne nabave sa svrhom provođenja istraživanja tržišta (radi pripreme nabave i informiranja gospodarskih subjekata o svojim planovima i zahtjevima u vezi s nabavom), u nastavku ove obavijesti, CARNET objavljuje zahtjeve vezane za nabavu i isporuku prijenosnih računala.

Radi daljnjeg planiranja i provedbe postupka te izrade dokumentacije o nabavi molimo sve zainteresirane gospodarske subjekte da dostave primjedbe i prijedloge zajedno s predloženom tehničkom specifikacijom i cijenom opreme za opremanje dijela nastavnika u školama – faza 2  sukladno danim zahtjevima najkasnije do 18.02.2020. na adresu elektroničke pošte e-skole-nabava@carnet.hr.

Troškovnik_Opcije_Komponenti

Troškovnik_istraživanje_tržišta

Poziv na istraživanje tržišta

Prilog 1_Tehnička specifikacija

Izvješće o provedenom istraživanju tržišta 29-20