Istraživanje tržišta: Poziv na sastanak – nabava digitalnih obrazovnih sadržaja

29. svibnja 2020.
Veličina fonta
A
A
A
Disleksija
Kontrast
Poništi izmjene

Hrvatska akademska i istraživačka mreža – CARNET planira započeti postupak javne nabave digitalnih obrazovnih sadržaja za dio predmeta od 5. do 8. razreda osnovne škole i od 1. do 4. razreda opće gimnazije u sklopu II. faze programa “e-Škole: Cjelovita informatizacija procesa poslovanja škola i nastavnih procesa u svrhu stvaranja digitalno zrelih škola za 21. stoljeće”.

Shodno tome, ovim putem sukladno Zakonu o javnoj nabavi (NN 120/16) prije formalnog početka postupka javne nabave sa svrhom istraživanja tržišta (radi definiranja načina iskorištavanja autorskih prava za specifične sadržaje i informiranja gospodarskih subjekata o svojim planovima i zahtjevima u vezi s nabavom), CARNET objavljuje zahtjeve vezane za izradu otvorenih digitalnih obrazovnih sadržaja (dalje u tekstu: DOS) i specifičnih sadržaja koji će činiti sastavni dio DOS-a.

Istraživanje tržišta obuhvaća analizu načina definiranja prava iskorištavanja autorskih prava za specifične sadržaje koji čine sastavni dio DOS-a i utvrđivanje vrsta specifičnih sadržaja.

U svrhu istraživanja tržišta, CARNET organizira sastanak sa svim zainteresiranim gospodarskim subjektima u sklopu kojega će biti prezentirani zahtjevi za izradu DOS-ova i specifičnih sadržaja. Sastanak će se održati online u srijedu, 10. lipnja 2020. godine, s početkom u 11 sati. Molimo sve zainteresirane gospodarske subjekte da do utorka, 9. lipnja 2020. godine, dostave imena i prezimena te e-adrese predstavnika društava koji bi prisustvovali sastanku na adresu elektroničke pošte e-skole-nabava@carnet.hr. Nakon što CARNET zaprimi imena i prezimena te e-adrese predstavnika društava zainteresiranima predstavnicima će biti dostavljena poveznica putem koje će se moći uključiti u online sastanak.

Dodatno, radi daljnjeg planiranja i izrade dokumentacije o nabavi molimo zainteresirane gospodarske subjekte koji će prisustvovati i one koji neće moći prisustvovati online sastanku, da dostave primjedbe i prijedloge zajedno s procijenjenom vrijednosti svih troškovničkih stavki koristeći priložene troškovnike sukladno danim zahtjevima najkasnije do utorka, 16. lipnja 2020. godine na adresu elektroničke pošte e-skole-nabava@carnet.hr.

Poziv na istraživanje tržišta_DOS_specifični sadržaji_IZMJENA

Prilog 1. Popis nastavnih predmeta i razreda te mogucih vrsta specificnih sadrzaja

Prilog 2. Troškovnik za nastavni predmet Likovna kultura i Likovna umjetnost

Prilog 3. Troškovnik za nastavni predmet Glazbena kultura i Glazbena umjetnost

Prilog 4. Troškovnik za nastavni predmet Hrvatski jezik

Prilog 5. Troškovnik za nastavni predmet Geografija

Prilog 6. Troškovnik za nastavni predmet Povijest

Prilog 7. Troškovnik za nastavni predmet Filozofija

Istraživanje tržišta DOS prava iskorištavanja – 06-2020