Poziv na istraživanje tržišta – sustav za korisnike CARNET gama

1. listopada 2020.
Veličina fonta
A
A
A
Disleksija
Kontrast
Poništi izmjene

Hrvatska akademska i istraživačka mreža – CARNET planira započeti postupak javne nabave sustava za korisnike CARNET gama u sklopu II. faze programa „e-Škole: Cjelovita informatizacija procesa poslovanja škola i nastavnih procesa u svrhu stvaranja digitalno zrelih škola za 21. stoljeće“.

Shodno tome, ovim putem sukladno Zakonu o javnoj nabavi (NN 120/16) prije formalnog početka postupka javne nabave sa svrhom provođenja istraživanja tržišta (radi pripreme nabave i informiranja gospodarskih subjekata o svojim planovima i zahtjevima u vezi s nabavom), CARNET objavljuje zahtjeve vezane za nabavu sustava za korisnike CARNET gama.

Radi daljnjeg planiranja i provedbe postupka te izrade dokumentacije o nabavi molimo sve zainteresirane gospodarske subjekte da dostave primjedbe i prijedloge zajedno s ispunjenim troškovnikom najkasnije do 15. listopada 2020. na adresu elektroničke pošte e-skole-nabava@carnet.hr.

CARNET će pažljivo analizirati prikupljene informacije putem ovog istraživanja tržišta te temeljem svih dobivenih podataka sastaviti dokumentaciju o nabavi.

Prilikom provođenja istraživanja tržišta CARNET će postupati na način da svojim postupcima ne narušava tržišno natjecanje niti krši načela zabrane diskriminacije i transparentnosti.

Rezultati provedenog istraživanja ne obvezuju CARNET niti se njime stvara bilo kakav pravni posao/odnos s gospodarskim subjektima koji su u istraživanju sudjelovali.

Prilog 1 – Sustav za korisnike-opis arhitektura

Prilog 2 – Troškovnik – CARNET gama – istraživanje tržišta

CN-GAMA_odgovori_istraživanje_tržišta

CN-GAMA_odgovori_istraživanje_tržišta_II_dio

CN-GAMA_odgovori_istraživanje_tržišta_III_dio