preskoči na sadržaj
preskoči na sadržaj
.
| Zadnja izmjena 20. 4. 2016. u 15:32 sati |

Novosti

Na ovoj stranici možete pratiti sve novosti vezane uz Inspiring Science Education projekt, kao i obavijesti o događanjima vezanima uz znanstvenu tematiku.

Inspiring Science Education (ISE) projekt je kojim će CARNet u skladu sa ciljevima projekta te u svojom vizijom i misijom, u 313 hrvatskih škola nastojati popularizirati znanost i prirodoslovne predmete korištenjem informacijsko komunikacijskih tehnologija (IKT).

Inspiring Science Education projekt se financira iz programa potpore politike za konkurentnost i inovacije u informacijskoj i komunikacijskoj tehnologiji (CIP ICT PSP).

 


Preuzmi RSS
| Objavljeno 19. 3. 2015. 10:07 | RSS

Što su scenariji učenja, a što ISE portal i kako mu se priključiti?

Što je zapravo ISE portal? ISE portal je centralno mjesto ISE projekta na kojemu možete pronaći nadolazeće aktivnosti, objave s ISE Facebooka i Twittera, mapu ISE škola te brojne druge korisne informacije.

Fokus ISE Portala je na tome da se učiteljima i nastavnicima olakša pristup e-Alatima kao i scenarijima učenja - primjerima kako se e-Alati koriste u nastavi koji se razvijaju kroz ISE projekt.

Zanimljivo je i napomenuti da ovom trenutku Portal ima:

  • 84 zajednicu
  • 4411 povezanih učitelja i nastavnika
  • 192 691 digitalnih obrazovnih izvora.

Ako se do sada niste registrirali, svakako to učinite što prije, na adresi http://portal.opendiscoveryspace.eu/ise, i na taj način pristupite brojnim e-Alatima i digitalnim resursima te se povežite s drugim nastavnicima i školama.

Važno je napomenuti da ste svakako dobrodošli u Hrvatsku ISE zajednicu na adresi http://portal.opendiscoveryspace.eu/community/hrvatska-ise-zajednica-668895.

Upute za prijavu na portal i pristup podzajednici „Hrvatska ISE zajednica“ kao i više informacija o scenarijima učenja dostupno je u dokumentu "Scenariji učenja i pristup ISE portalu".


| Zadnja izmjena 13. 4. 2016. u 10:20 sati |

 


Inspiring Science Education (ISE) projekt sufinancira Europska Unija iz Programa podrške politikama za primjenu informacijskih i komunikacijskih tehnologija u sklopu Okvirnog programa za konkurentnost i inovacije (CIP ICT PSP).

Sadržaj ovih web stranica stajalište je autora. Europska Unija ne odgovara za sadržaj i upotrebu istog. 
podrska@raspored-sati.hr jpetric@raspored-sati.hr petra.bradara@raspored-sati.hr webmaster@raspored-sati.hr pbenko@raspored-sati.hr gmarks@raspored-sati.hr admin@donja-dubrava.hr filip.lesic@donja-dubrava.hr jkovicic@donja-dubrava.hr racunovodstvo@donja-dubrava.hr benkovic@donja-dubrava.hr anamarija.peric@donja-dubrava.hr markovic@donja-dubrava.hr hrvoje@donja-dubrava.hr marijana@marijana-tkalec1.from.hr marijana.tkalec@marijana-tkalec1.from.hr mt@marijana-tkalec1.from.hr info@shire.zemris.fer.hr admin@shire.zemris.fer.hr info@laold.internetsegura.pt admin@laold.internetsegura.pt http://marijana-tkalec1.from.hr http://web.marijana-tkalec1.from.hr http://www.marijana-tkalec1.from.hr http://shire.zemris.fer.hr http://laold.internetsegura.pt
preskoči na navigaciju