Istraživanje tržišta – poziv na sastanak

15. siječnja 2021.
Veličina fonta
A
A
A
Disleksija
Kontrast
Poništi izmjene

U sklopu II. faze programa „e-Škole: Cjelovita informatizacija procesa poslovanja škola i nastavnih procesa u svrhu stvaranja digitalno zrelih škola za 21. stoljeće“ Hrvatska akademska i istraživačka mreža – CARNET provodi istraživanje tržišta za potrebe nabave usluge provedbe sigurnosnih testiranja aplikativnih rješenja korištenih u okviru projekta e-Škole.

U svrhu istraživanja tržišta CARNET objavljuje sljedeće dokumente:

  1. Prilog 1 Specifikacija-predmeta-nabave
  2. Prilog-2-Troškovnik-22-01-2021
  3. Prilog 3 Tehnički-stručnjaci
  4. Delta-tehnička-specifikacija
  5. Kapa-tehnička-specifikacija
  6. Mi-Tehnička specifikacija
  7. Omega-Tehnička specifikacija
  8. Sigma-Tehnička-specifikacija

 

Ovim putem CARNET poziva sve zainteresirane gospodarske subjekte da se prijave za sastanak vezan uz gore navedenu nabavu, a koji će se održati 22. siječnja 2021. godine u 13:00 sati. Zbog epidemioloških mjera sastanak će se održati videokonferencijski pa molimo zainteresirane gospodarske subjekte da na adresu e-skole-nabava@carnet.hr pošalju ime, prezime i kontakt email osoba koje će sudjelovati na sastanku kako bi im mogli poslati informacije kako pristupiti sastanku.

CARNET također poziva sve zainteresirane gospodarske subjekte da i prije spomenutog sastanka dostave prijedloge i komentare na dokumente, a popunjeni Troškovnik te završne prijedloge i komentare na objavljene dokumente dostave do 28.1.2021. u 12:00 na adresu e-skole-nabava@carnet.hr.