preskoči na sadržaj
preskoči na sadržaj
.
| Zadnja izmjena 13. 4. 2016. u 10:17 sati |

Aktivnosti za ISE škole i nastavnike

Aktivnosti predviđene za sudionike ovog projekta podijeljene su na aktivnosti koje se realiziraju na razini škole uključene u ISE projekt (dakle, jedna osoba ih vrši u ime škole) te aktivnosti za pojedinačne nastavnike uključene u projekt.

Aktivnost za škole uključene u ISE projekt

Aktivnost koju škole realiziraju tijekom prvih mjesec dana uključivanja u projekt je ispunjavanje akcijskog plana škole dostupnog s lijeve strane među važnim dokumentima.

Popis aktivnosti za nastavnike čije su škole uključene u ISE projekt

Aktivnost predviđena za nastavnika jest realizacija jednog nastavnog sata uz korištenje tzv. ISE tehnologije pa nastavnik realizira sat na jedan od dva načina:

  1. Provođenje Eratostenovog eksperimenta
  2. Korištenje ISE scenarija učenja na ISE portalu - svojevrsne digitalne pripreme za nastavni sat u kojima su integrirani multimedijalni sadržaji a nastavnik po želji može mijenjati sadržaj.

Napomena: Možete kreirati svoje scenarije učenja ili koristiti postojeće.

Na sljedećoj poveznici, kao i s lijeve strane među važnim dokumentima, dostupne su upute za korištenje scenarija učenja. Korištenje scenarija učenja podrazumijeva registraciju na portalu, za koju vam također donosimo upute.

U nastavku pogledajte i tutorijale o izradi scenarija učenja, korištenju scenarija učenja i registriranju na ISE portal.

 

 

 


Inspiring Science Education (ISE) projekt sufinancira Europska Unija iz Programa podrške politikama za primjenu informacijskih i komunikacijskih tehnologija u sklopu Okvirnog programa za konkurentnost i inovacije (CIP ICT PSP).

Sadržaj ovih web stranica stajalište je autora. Europska Unija ne odgovara za sadržaj i upotrebu istog.


 


 
podrska@raspored-sati.hr jpetric@raspored-sati.hr petra.bradara@raspored-sati.hr webmaster@raspored-sati.hr pbenko@raspored-sati.hr gmarks@raspored-sati.hr admin@donja-dubrava.hr filip.lesic@donja-dubrava.hr jkovicic@donja-dubrava.hr racunovodstvo@donja-dubrava.hr benkovic@donja-dubrava.hr anamarija.peric@donja-dubrava.hr markovic@donja-dubrava.hr hrvoje@donja-dubrava.hr marijana@marijana-tkalec1.from.hr marijana.tkalec@marijana-tkalec1.from.hr mt@marijana-tkalec1.from.hr info@shire.zemris.fer.hr admin@shire.zemris.fer.hr info@laold.internetsegura.pt admin@laold.internetsegura.pt http://marijana-tkalec1.from.hr http://web.marijana-tkalec1.from.hr http://www.marijana-tkalec1.from.hr http://shire.zemris.fer.hr http://laold.internetsegura.pt
preskoči na navigaciju