preskoči na sadržaj
.
| Zadnja izmjena 2. 2. 2018. u 09:29 sati |

Prijava na online tečaj

Prijave na 2. grupu tečaja "Moodle dizajner" su završile.

Prijave su bile moguće od 30.8.-19.9.2017. Tečaj je započeo 13. rujna 2017.


Prva prijava na tečaj za sudionike projekta e-Škole

Za sudionike projekta e-Škole obavezna je prijava u CSUED sustav jer se u protivnom edukacija neće moći evidentirati. Nakon prijave u CSUED sustav polaznici se prijavljuju na tečaj putem AAI@Edu.hr elektroničkog identiteta, odabirom poveznice https://mooc.carnet.hr klikom na gumb "Više" u obavijesti na naslovnici sustava a potom odabirom AAI@Edu.hr ikone. Nakon prijave u sustav polaznici se mogu na tečaj prijaviti i putem bloka Prijava na tečaj Moodle dizajner.

 

Prva prijava na tečaj za ostale sudionike 

Na ovaj tečaj možete se samostalno upisati, odabirom poveznice https://mooc.carnet.hr te gumba "Više" u obavijesti na naslovnici sustava.  Prikazuje se sučelje za prijavu na sustav. Odaberite ikonu sa znakom AAI@Edu.hr te upišite svoj elektronički identitet iz sustava AAI@EduHr.

Nakon uspješne prijave na naslovnici sustav bi vas automatski trebao upisati u tečaj. Ukoliko se to ne dogodi, prijava se može napraviti kroz blok Prijava na tečaj Moodle dizajner. Tečaj ima naziv sljedećeg oblika: Moodle dizajner – grupa (broj grupe).

Za odjavu sa sustava odaberite poveznicu "Odjava" dostupnu u gornjem desnom kutu sučelja.

 

Sljedeće prijave

Svaka sljedeća prijava na sustav odvija se na adresi https://mooc.carnet.hr, odabirom linka "Prijava u sustav" u gornjem desnom uglu sučelja, a potom odabirom ikone AAI@Edu.hr.

U slučaju problema s prijavom i registracijom na sustav kontaktirajte nas putem e-adrese: loomen@carnet.hr.

 

 


 
podrska@raspored-sati.hr jpetric@raspored-sati.hr petra.bradara@raspored-sati.hr webmaster@raspored-sati.hr pbenko@raspored-sati.hr gmarks@raspored-sati.hr admin@donja-dubrava.hr filip.lesic@donja-dubrava.hr jkovicic@donja-dubrava.hr racunovodstvo@donja-dubrava.hr benkovic@donja-dubrava.hr anamarija.peric@donja-dubrava.hr markovic@donja-dubrava.hr hrvoje@donja-dubrava.hr marijana@marijana-tkalec1.from.hr marijana.tkalec@marijana-tkalec1.from.hr mt@marijana-tkalec1.from.hr info@shire.zemris.fer.hr admin@shire.zemris.fer.hr info@laold.internetsegura.pt admin@laold.internetsegura.pt http://marijana-tkalec1.from.hr http://web.marijana-tkalec1.from.hr http://www.marijana-tkalec1.from.hr http://shire.zemris.fer.hr http://laold.internetsegura.pt
preskoči na navigaciju