preskoči na sadržaj
.
| Zadnja izmjena 2. 2. 2018. u 09:20 sati |

Obrasci

Imenovanje Administratora kategorije

Prema odluci CDA0054 «Usluga za podršku održavanju nastave na daljinu» od 18.4.2013. godine, članak 3, administrator kategorije je službeni predstavnik ustanove imenovan od strane ovlaštene osobe na ustanovi s koje dolazi. Preporuča se da funkciju administratora kategorije obnaša osoba koja posjeduje naprednija znanja iz područja informacijsko-komunikacijskih tehnologija te da ima iskustvo u korištenju sustava za udaljeno učenje ili sustava sličnih karakteristika (CMS i slično).

Administrator kategorije (menadžer) može pristupiti tečaju u svojoj kategoriji, može dodati tečaj u svoju kategoriju, te može obrisati tečaj iz kategorije. Administrator kategorije ima ujedno i sve ovlasti predavača unutar dodijeljene kategorije. Ulogu administratora kategorije dodjeljuje administrator sustava Loomen na osnovu pismenog zahtjeva ovlaštene osobe na ustanovi koja je zatražila uslugu.

Administrator kategorije je uloga na sustavu Loomen, vezana uz odnose CARNET-a i članice te nije radno mjesto.

Za dodijeljivanje uloge administratora kategorije, korisnik je dužan popuniti sljedeći obrazac. Ovlaštena osoba na ustanovi potpisom i pečatom potvrđuje vjerodostojnost podataka. Potpisani i pečatirani obrazac potrebno je poslati na adresu:

Hrvatska akademska i istraživačka mreža - CARNET
Josipa Marohnića 5
10000 Zagreb

Otvaranje lokalnog korisničkog računa

Prema odluci CDA0054 «Usluga za podršku održavanju nastave na daljinu» od 18.4.2013. godine, članak 3, u iznimnim slučajevima kada je to potrebno za znanstveno-istraživačke, razvojne i obrazovne svrhe, kao i u svrhe sudjelovanja na nacionalnim i međunarodnim projektima, CARNET može omogućiti pravo pristupa na sustav Loomen i drugim pojedincima povezanima s CARNET-ovim korisnicima upotrebom lokalnih korisničkih računa a koji nemaju elektronički identitet u sustavu AAI@EduHr.

Da bi dobio navedeni pristup, korisnik je dužan popuniti sljedeći obrazac. Ovlaštena osoba na ustanovi na kojoj će korisnik biti angažiran potpisom i pečatom potvrđuje vjerodostojnost podataka. U iznimnim slučajevima za novog korisnika može jamčiti fizička osoba koja je CARNET-ov korisnik.

Potpisani i pečatirani obrazac potrebno je poslati na adresu:

Hrvatska akademska i istraživačka mreža - CARNET
Josipa Marohnića 5
10000 Zagreb


 
podrska@raspored-sati.hr jpetric@raspored-sati.hr petra.bradara@raspored-sati.hr webmaster@raspored-sati.hr pbenko@raspored-sati.hr gmarks@raspored-sati.hr admin@donja-dubrava.hr filip.lesic@donja-dubrava.hr jkovicic@donja-dubrava.hr racunovodstvo@donja-dubrava.hr benkovic@donja-dubrava.hr anamarija.peric@donja-dubrava.hr markovic@donja-dubrava.hr hrvoje@donja-dubrava.hr marijana@marijana-tkalec1.from.hr marijana.tkalec@marijana-tkalec1.from.hr mt@marijana-tkalec1.from.hr info@shire.zemris.fer.hr admin@shire.zemris.fer.hr info@laold.internetsegura.pt admin@laold.internetsegura.pt http://marijana-tkalec1.from.hr http://web.marijana-tkalec1.from.hr http://www.marijana-tkalec1.from.hr http://shire.zemris.fer.hr http://laold.internetsegura.pt
preskoči na navigaciju